alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Nybro Kalmar län Sverige

Minst 1,5 RoK önskas hyra, hus som lägenhet!

Minst 1,5 RoK önskas hyra, hus som lägenhet!
Hej,
Jag söker minst 1,5 RoK, hus eller lägenhet (har bott i stad liksom på landsbygd) men öppen för förslag så länge det inte är delat med någon annan! Jag vill dock ha ugn, spis, fläkt och möjlighet till att tvätta. Max 6000 kr/mån. Om det känns rätt för oss båda söker jag boende för minst något år framöver. Balkong eller uteplats skulle vara uppskattat.

Jag är florist men planerar att sadla om till en annan yrkesutbildning då jag flyttar tillbaka till Sverige igen efter 4 år i Storbritannien. Utbildningen finns beläget i Helsingborg, Kalmar, Kristianstad, Landskrona och Malmö. Därav söker jag ett boende som finns inom 45 min pendlingsavstånd (med kollektivtrafik) från någon av dessa orter. Utbildningen jag ska påbörja är CSN-berättigad men jag har besparingar om så krävs.

Jag hoppas finna något boende så snart som möjligt då jag kommer till Linköping i mitten av maj. Eventuell visning kan förslagsvis ske via Skype/Messenger eller dyl. Jag har komplett möblemang från min tidigare lägenhet som förvaras i Linköping varför jag uppskattar ett omöblerat boende.

Jag är en skötsam, ordentlig & lugn kvinna på 30 år med ordnad ekonomi & inga betalningsanmärkningar. Tidigare boendereferenser kan skannas över om så önskas. Rök-, drog- & djurfri. Vid eventuella frågor och funderingar, känn dig fri att fråga! Jag kontaktas enklast via email- Jag ser fram emot att höra från dig! Enbart seriösa svar, tack.

Med vänlig hälsning,
Ann-Charlotte
6 000 kr16 april
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Jag förstår, stäng denna information