alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Nybro Kalmar län Sverige

Kommunikationsradio nytt.

  • Kommunikationsradio nytt.
  • Kommunikationsradio nytt.
  • Kommunikationsradio nytt.
  • Kommunikationsradio nytt.
  • Kommunikationsradio nytt.
  • Kommunikationsradio nytt.
Beskrivning

Helt ny aldrig använd bara öppnad.Enkel kommunikation över ett stort avstånd
Gillar du att vara aktiv eller sportig, med en partner eller i en grupp? Då är det väldigt lätt att få en walkie-talkie till hands. Kommunikation är väldigt enkel på det här sättet, och det kommer inte att kosta dig någonting! Topcom Twintalker 9100 Long Range kan också erbjuda en lösning för andra applikationer, till exempel för att upprätthålla kontakt mellan olika fordon under en lång bilresa.

Bredt, vattenbeständigt
Twintalker 9100 Long Range är, som namnet antyder, mycket lämpat för kommunikation över längre avstånd. Med ett intervall på inte mindre än 10 kilometer kommer du alltid att hålla kontakten . Eftersom denna walkie-talkie är mycket motståndskraftig mot vatten, behöver du inte gå i duschen omedelbart i händelse av en plötslig regndusch.

Röststyrning
Twintalker 9100 Long Range kännetecknas av ett antal specifika funktioner. VOX-funktionen låter dig kommunicera utan att trycka på PTT-knappen. Denna funktion säkerställer att walkie-talkie blir aktiv så snart den signalerar ljud. Mycket användbart ibland att du inte har någon hand över. Den medföljande axelmikrofonen bidrar också till enkel användning. Tack vare vibrationsfunktionen är det möjligt att använda radion utan ljud.

Handy resväska
Du kommer att få Twintalker 9100 Long Range i ett praktiskt plastfodral. I detta ingår, förutom radio, alla medföljande tillbehör. Med walkie-talkie-uppsättningen får du två laddare, så att du aldrig kommer att få tag på en tom walkie-talkie.

* Med axelmikrofon.
*Röststyrd (VOX)
*Vattentålig: IPX-X2.
*Plastfodral.
*10 km intervall.
450 kr3 december
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information